alltomtecknat logo Tillbaka till listan över Serier

Legenden om Tarzan (Disney's The Legend of Tarzan) (2001)


Info

Legenden om Tarzan är en amerikansk-koreansk animerad TV-serie från Disney, som utspelar sig mellan Disneys första film om Tarzan och Tarzan II

I Sverige

I Sverige har serien visats på SVT under 2000-talet samt på Disney Channel och Toon Disney under kanalens barndom. På senare år har serien tråkigt nog lyst med sin frånvaro.

DVD/VHS

I Sverige så har inget av serien givits ut på DVD eller VHS förutom filmen Tarzan och Jane, vilken innehåller de tre sista avsnitten utav serien ihopklippta till en lång berättelse. Mig veterligen har serien inte givits ut på DVD eller VHS i något annat land heller. Tyska iTunes Store har dock högupplösta avsnitt med endast Tyskt tal och bildversion.

Dubbning

Insamlingstatus

Alla avsnitt är insamlade men avsnittet  All-seeing Elephant/Den allseende elefanten, har bristfällig kvalité. Så har du det avsnittet inspelat, så tveka inte att kontakta oss.

Synkning till annan bildkälla/Restaurering

Det är planerat att synka in svenskt ljud till loggfria tyska iTunes rippar. Samt att om möjligt ersätta den tyska bildversionen(avsnittstitlar, fortsättning följer osv) med engelska motsvarigheter från engelska Disney Chanel rippar. Detta är ej påbörjat än,  vill du hjälpa till så tveka inte att kontakta oss.


Tillagd: 2015-07-11 21:17:42 | Uppdaterad: 2016-09-27 20:22:56