alltomtecknat logo Tillbaka till listan över Serier

Totally Spies (2001)


Info

Totally Spies är en fransk tecknad TV-serie som handlar om de tre tonårsagenterna Sam, Alex och Clover.

På ytan förefaller de vara tre vanliga tonåringar med vanliga bekymmer, men, Sam, Clover och Alex är även tre hemliga agenter som jobbar för "WOOHP" (World Organization Of Human Protection)! Ägaren av "WOOHP" heter Jerry. Han är spionernas chef och skickar ut dem på uppdrag. Deras jobb är att skydda världen från ondska. Till sin hjälp har de högteknologisk utrustning som till synes är helt vanliga grejor, till exempel laserläppstift. Deras vanliga klädsel på uppdrag är tre färgkodade spiondräkter (röd=Clover, grön=Sam och gul=Alex). Oftast brukar de bli skickade till WOOHP:s högkvarter när de minst anar det. Det kan vara allt från en fallucka i golvet till att bli uppsugen av ett parasoll eller bli indragna genom en elektrisk portal.

I Sverige

I Sverige har serien visats på TV4 mellan 2003-2006. Serien har även visats på Jetix, Disney Channel och Nickelodeon. Vet dock inte exakta årtal på de senare kanalerna men Nickelodeon var den senaste kanalen att visa det.

DVD/VHS

Det finns två DVD volymer utgivna med totalt åtta avsnitt. Samma avsnitt finns också utgivna på sammanlagt fyra VHS volymer.

DVD volymerna innehåller

Totally Spies 1

Totally Spies 2

Dubbning

Dubbningsbolag: Pangstudios AB

Svenska röster:
Clover - Annelie Berg Bhagavan
Sam - Annica Smedius
Alex - Charlotte Ardai Jennefors
Jerry - Gunnar Ernblad
Mandy - Louise Raeder
Arnold - Dick Eriksson

Insamlingstatus

Komplett


Tillagd: 2016-03-21 22:32:21 | Uppdaterad: 2018-04-16 06:10:30